Rekisteröityminen sallittu vain omalla nimellä

Yhteiset pelisäännöt ja ideat foorumin parantamiseksi
admin
Site Admin
ViestitCOLON 23
LiittynytCOLON 26 Maalis 2015, 08:51

Rekisteröityminen sallittu vain omalla nimellä

ViestiKirjoittaja admin » 26 Maalis 2015, 14:22

Tavoite
Foorumin sääntöjen tarkoituksena on pitää foorumi mukavana tapaamispaikkana kaikille ja myös niille jotka pistäytyvät foorumin sivuille ensimmäistä kertaa. Kun jokainen kiinnittää sopivasti huomiota viestien sisältöön, foorumikokemus paranee kaikilla.
Kaasuautofoorumi on tarkoitettu ensisijassa kaasuautoiluaiheisiin keskusteluihin ja niihin liittyvään kaupankäyntiin. Foorumilla esiinnytään aina omalla nimellä, eli käyttäjätunnukseksi hyväksytään ainoastaan oma etu- ja sukunimi.

Säännöt
1 § Kirjoita asiallisesti.
Rasistiset ja muuten ihmistä, yhteisöä, uskontoa tai rotua loukkaavat viestit ovat kiellettyjä. Foorumilla ei saa myöskään levittää laitonta materiaalia tai linkkejä laittomaan materiaaliin.
2 § Ei henkilökohtaisia tietoja aiheettomasti.
Ihmisten nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita tai muita henkilökohtaisiksi luokiteltavia asioita ei saa aiheettomasti laittaa foorumiin ihmisten kunnianloukkauksien välttämiseksi. Nimien kohdalla on poikkeuksena Rompetori.
3 § Ei huhuja.
Vältä huhujen levittämistä.
4 § Vältä jatkuvaa lainausta joltain muulta nettisivustolta.
Tällöin on myös huomioitava tekijänoikeusasiat. Muista mainita tekstin/kuvan lähde.
5 § Vältä linkityksiä tuntemattomille sivuille, jotka sisältävät ladattavia tiedostoja.
Ylläpito ei vastaa millään tavalla mahdollisista viruksien aiheuttamista vahingoista.
6 § Foorumin kirjoituskieli.
Foorumimme pääsääntöinen kirjoituskieli on suomi. Myös ruotsi ja englanti sallitaan tiettyihin rajoihin saakka. Pääsääntö on yksinkertaisuudessaan se, että jos Ylläpito ei ymmärrä viestiä tai jotain osaa siitä, se poistetaan ilman eri varoitusta.
7 § Kaupankäynti.
Ilmoita myynti- ja ostoilmoituksessa missä päin Suomea/maailmaa myytävä tavara sijaitsee, sekä mahdollisesti tavaran hinta. Näin säästytään monilta (turhilta) kyselyiltä. Jos myynnissä on samaan aikaan monta eri artikkelia, niin laita ne saman viestin alle. Muista yhteystietosi.
Jos teet ilmoitusta johon laitat useamman kuvan/tuotteen myyntiin, saat ne helposti saman otsikon alle laittamalla ensimmäisen tuotteen kuvineen myyntiin ja sen jälkeen "vastaamalla" omaan ilmoitukseen. Näin saat laitettua uuden tuotteen ja kuvan (max. 128kb/kuva).
Kun olet myynyt ilmoittamasi tuotteen, viesti tulee poistaa osiosta.
8 § Tapahtumat-osio
Ilmoituksia erilaisista tapahtumista ja kursseista yhteystietoineen saa foorumissamme ilmoittaa (myös maksullisista). Olisi suotavaa, jos ilmoituksessa olisi vain yhdet yhteystiedot. Tämä helpottaa Ylläpidon mahdollista yhteystietojen tarkistusta.
9 § Linkit ulkopuolisiin adresseihin
Foorumissamme ei ole lupaa kerätä minkäänlaisia adresseja minkään asian puolesta. Näin foorumimme pysyy mahdollisimman puolueettomana. Kaikista asioista voi keskustella, niin puolesta kuin vastaankin, mutta nimen/jäsenkeräyksiä emme tule täällä hyväksymään.
10 § Teletunnisteita keräävät scriptit.
Teletunnistetietoja keräävät laskurit loukkaavat yksityissuojaa. Tietojen tallentaminen on Suomen lain vastaista ja kyseessä olevaa IP:n näyttävää laskuria ei suvaita myöskään täällä esim. allekirjoituksessa.
11 § Valvonta
Valvojilla ja Ylläpidolla on yksinoikeus päättää mikä on sääntöjen mukaista, mitkä viestit ja viestiketjut suljetaan ja/tai poistetaan kokonaan sekä kuka käyttäjä joutuu "jäähylle" tai poistetaan kokonaan. Jos sinua on mielestäsi kohdeltu epäreilusti, ota yhteys Ylläpitoon sähköpostilla. Yleiset keskustelut Valvojien tai Ylläpidon päätöksistä suljetaan. Sääntörikkomuksista voi seurata nimimerkin ja IP - osoitteen väliaikainen tai pysyvä hyllytys.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: 1 ja 0 vierailijaa

cron